OPERATION

Har varit på operation i Stockholm i 2 dagar nu, kom hem igår och jag har så ont i halsen att jag inte kunnat äta något på flera dagar. Trots allt som gjorde ont var det otroligt mysigt att ligga på sjukhuset, faktiskt. Alla sjuksköterskor var så himla snälla och det var världens skönaste säng, hehe. När jag skrivits ut från sjukhuset dagen efter operationen hade jag inte ätit på 2 dagar, endast druckit nyponsoppa så jag och mamma tog oss till Le Café för att äta världens godaste sallad, men jag fick bara ner 3 bitar kyckling och jag har fortfarande så ont att det till och med gör ont att äta potatismos.
Efter lite lunch hann vi med en tur på stan innan flyget gick, och jag hittade världens finaste klänning och sjömanskofta på Zara samt en Ashish for Topshop-tröja som jag suktat efter sedan jag såg den för första gången men aldrig köpt, och så lite skolsaker från Ordning & Reda! Skulle förresten dö för en iPod4 just nu, var in på Marc by Marc Jacobs där de fått in världens finaste mobilskydd ur Tech-kollektionen. Dessutom hittade jag fotoboken The Men and Women of Marc Jacobs, superfina bilder men inget jag var särskilt sugen att bära runt på en hel dag då den väger ett ton...

12 - TIO SAKER JAG VILL GÖRA INNAN JAG DÖR

1. Åka tillbaka till Bryssel och stanna där under en längre tid. Jag och Richard var där i våras i 4 dagar och det var verkligen en sån himla mysig stad, och söndagsmarknaden var verkligen helt fantastisk. Det var ett stort torg där alla slängde fram det de hade hemma, allt ifrån gamla dörrhandtag och vaser till polaroidbilder på män i kistor och trasiga kylskåp till fina (och dyra) vintage Chanelväskor och Sonia Rykiel-koftor. Den vill jag besöka igen! Dessutom är Dries Van Notren-butiken supercool och de har världens godaste efterrätter.
2. Gifta mig. Såklart. Inget stort och pampigt men personligt och härligt.
3. Klara av en extrem fysisk utmaning och vara i mitt livs form, som att springa ett marathon på en riktigt bra tid.
4. Jobba och bo utomlands i ett ovanligt land. Det är så JÄÄVLA tråkigt med alla som bara: När jag blir stor ska jag antingen flytta till USA, typ New York eller London eller Stockholm och så ska jag jobba där. Jag vill flytta till ett land där det inte är så vanligt med folk från andra länder, där jag kan komma med en helt ny infallsvinkel och där det inte är helt invarderat utav svenskar. Gärna i Europa, typ Kroatien, Tyskland, Holland eller Belgien. Eller så kanske jag drar till Bangladesh och säljer majspannkakor WHO KNOWS men det har verkligen aldrig varit min dröm att flytta till USA eller såna där mainstream länder.
5. Fylla en hel garderob med dyra plagg. Vilket leder oss till punkt nummer...
6. Tjäna över en miljon om året!


7. Måla en massa tavlor. Jag önskar verkligen att jag var duktig på att rita och måla, men det är jag inte. Det skulle vara otroligt häftigt att fylla alla väggar hemma med tavlor jag målat själv. Jag skulle vilja vara en sådan där superkulturell person och när jag går i pension skulle jag vilja läsa litteraturhistoria.
8. Bli riktigt duktig på tyska och språk i största allmänhet.



9. Bli en riktigt bra kock, och lära mig laga helt fantastiskt god mat och efterrätter.
10. Resa, uppleva och se mycket, inte bara turistorter utan de "riktiga" städerna i ett land.
Någon på söndagsmarknaden i Bryssel som ville bli av med sina gamla skruvar och dörrhandtag.

11 - MINA SYSKON...

är verkligen gulligast i världen. Jag har två, Ebba som är mitt helsyskon och 15 år och så Alvin som är pappas och fyller 2 i februari. Jag och Ebba har kommit förbi detdär bråkiga syskonstadiet och kan vid vissa ljusa tillfällen ha riktigt roligt tillsammans. Ofta får vi höra att någon sett den ena på stan, när det egentligen var den andra så jag antar att vi är väldigt lika till utseendet men våra personligheter skiljer sig åt väldigt mycket. Alvin är världens sötaste. en riktig solstråle och älskar att spela fotboll. Han gillar till och med Richard mer än både mig och Ebba eftersom att han är bra på fotboll och spelar med honom ibland. Med Alvin är jag verkligen ingen cool storasyster. Helst skulle jag vilja vira in honom i bubbelplast så hans små armar och ben inte går sönder, och när han klättrar på soffan får jag ont i hjärtat. Jag är väl en aning överbeskyddande men med världens bästa lillasyster och lillebror tar man inga risker hehe. PUSS!

RSS 2.0